Kontaktinformasjon

Daglig leder
Tone Sæbø;
Mobil: 95 97 92 19
Epost:

Ansvarlig Redaktør:
Jan Egil Løvbak 
Mobil: 90 74 75 47
Adresse: TV1-Øst, Hjellumveien 89
2322 Ridabu
Epost kontor:

Selger
Finn Erlandsen
Mobil: 90 24 09 34
Epost:

Videoarkiv 2016

Videoarkiver fra andre år:

Dokumentaren "Innblikket"

Julegrytekonsert 2016

Julegrytekonsert til inntekt for Frelsesarmeen i Hamar ble arrangert for niende gangen på Gregers. Pengene som kommer inn på julegrytene går til en helårs basert hjelp til de med små ressurser.

Juleverksted Skogmuseet i Elverum

Hvert år inviterer Norsk Skogmuseum barna til juleverksted, og mye av det som blir laget her, havner sikkert under juletreet.

Helge Hagen med Pultostbok

Pultost er snadder sier Helge Hagen i Brumunddal og har nå gitt ut bok om denne osten.

Julemarked på Slobrua

For første gang ble det arrangert julemarked på Slobrua i Skarnes.

Ønsker et helnorsk juleøl

I Valdres topper de juleølet med litt gran eller einer. Men både NIBIO og bryggeribransjen ønsker flere norske råvarer, og har samarbeidet for å finne tilbake til norsk malt, humle og urter.

Stangeprisen 2016 til Jan Arne Berg

Jan Arne Berg ble årets Stangeprisvinner for sine mange år med innsatts innen kulturarbeid i bygda.

Lefse fraTufsingdalen

Når det nærmer seg jul bakes det i både by og bygd. I Tufsingdalen er det Lefse som står på menyen.

Telemuseum i Løten

Ådalsbruk Motormuseum har fått et nytt tilskudd. Nå er den lokale historien om telefon igjennom 100 år på plass. Iherdige televeteraner har bistått med utstillingen.

Skotterud, Eidskog Kommune

Julehandelen er i gang i vårt distrikt. Vi har besøkt Skotterud i Eidskog Kommune. Skotterud som er administrasjonsstedet i Eidskog, prøver så godt de kan å kjempe mot en handels lekkasje til de store sentra som finnes i Kongsvinger og Sverige.

Bedrifter i Innlandet

Hageland Lillehammer - Valdres

Arild Busterud - friidrettsveteran

Arild Busterud er friidrettskjempen fra Løten som har fortsatt i sin idrett etter han la opp i 1980. Men nå satser han fortsatt som veteran i sin idrettsgren kule og slegge.

Bedrifter i Innlandet

KLEPPE, Gjøvik

Syng og Le Del 2

TVØst i samarbeid med Finnskogen Kro og Motell har produsert underholdningsprogrammet "Syng og Le". Programleder er Gunnar GP Pedersen , som presenterer en rekke artister.

Bandhistorie som swinger!

Alle bygder hadde sine egne band, og nå har alle band fått sin egen historie. I boka «Ett...to..!» har Per Roar Øian og Sindre Hagen skrevet bandhistorien for Nord-Østerdal og Rørosregionen.

Syng og Le Del 1

TVØst i samarbeid med Finnskogen Kro og Motell har produsert underholdningsprogrammet "Syng og Le". Programleder er Gunnar GP Pedersen , som presenterer en rekke artister.

Naboen er en idiot

Skuespiller og forfatter Ragnar Dyresen fra Hamar har gitt ut bok, hvor han har fokusert på naboforholdene. Boka heter "Naboen er en idiot".

Steff Nevers

Steff Nevers fra Drammen turnerer i disse dager rundt i Norges langstrakte land med showet ”A Tribute To Merle Haggard” som er en hyllest til legenden som døde 19.april i år.

Tømmerstock Festivalen 2016

Tømmerstock festivalen 2016 i Brummundal trakk ikke nok publikum, 3000 fære enn fjorårets festival, festivalen gikk nesten i balanse. Nå har festivalledelsen gått i tenkeboksen for å finne tilbake til tidligere suksses.

Hedmark - et beiteland

Hedmark har store ubrukte beiteressurser, viser en ny rapport fra NIBIO. Nå har over hundre tusen sau og 20.000 storfe avslutta årets sesong, men beitebruken kan tredobles. Noen av de beste beitene er i Nord-Østerdal.

Tid for vinterdekk

Folk er tidligere ute med å legge om til vinterdekk i år enn de har vært før om årene.

Bowling1 Kongsvinger

Tidligere Politistasjonssjef i Kongsvinger Bjørn Berntsen pensjonerte seg i 2015, men nå har han gått lei av pensjonisttilværelsen og engasjert seg i Bowling 1 i Kongsvinger.

Gudbrandsdal Folkehøyskole 1902-1987

Rasmus Stauri fra Sør-Fron har samlet historia om Gudbrandsdal Folkehøyskole fra 1902 til 1987 gjennom ei fotoutstilling som nå er åpnet i ”Mimes Brunn” på Dale- Gudbrands gard på Hundorp i Sør-Fron.

Bobleentusiasten på Hundorp

Ole Kristian Prestmoen fra Hundorp har høstet mange lovord og premier for sine ”bobler” og nå er han i gang med flere spennende prosjekter.

Kongsvingermarken 2016

Kongsvingermarken er fortsatt et tradisjonsrikt arrangement etter 218 år, hvor publikum møter bedrifter og foreninger som vil selge og informere.

Unge og Doping

Treningssentrene, Politiet, Lørenskog kommune og Antidoping Norge samarbeider for å unngå at ungdom begynner med doping. Målet er en lokal mobilisering mot doping.

Åkerspenna kommer hjem

Ett av Norges fineste arkeologiske funn, Åkerspenna, ble gjort på Åker gård utenfor Hamar i 1860. For første gang vender spenna nå tilbake til sin hjemby

Juniorgolf Elverum

Norges beste juniorgolfere var samlet i Elverum. Titleist er en serie på åtte turneringer gjennom hele sommeren og skal forberede de unge spillerne på internasjonale konkurranse.

Bedrifter i Innlandet

Skostua AS, Gjøvik

Spenning i sikte

Denne sommeren og høsten har Norges Skyskytterforbund fortsatt norgesturneen Spenning i sikte, Forbundet reiser rundt med smøretraileren og noen av de fremste utøverne innen sporten.

Luftfartsskolen på Kjeller

For ett år siden flyttet Luftfartsskolen fra Oslo til Kjeller. Skolen ble stiftet i 1972, og har utdannet et betydelig antall kandidater til norsk luftfart. Fra 2001 har skolen hatt trafikkflygerutdanning.

Bedrifter i Innlandet

His & Hers boutique, Gjøvik

Væillsetrevyen donerer penger

Væilsettrevyen gav over kr. 100 000,- til forskning og hjertesaken på Rikshospitalet. De satte opp en ekstraforestilling av "Talas" som gav klingende mynt

Førpremiere på Kongens Nei

Den norske storfilmen Kongens Nei har norgespremière denne uka. Men allerede forrige fredag var alle 90-åringene i Hedmark invitert til en eksklusiv førpremière i Elverum.

Vikingmarked i Lillestrøm

På Nebbersvollen Bad i Lillestrøm har Gjallarstadir Vikinglag arrangert Vikingmarked med flere hundrede vikinger fra mange land. Mange aktiviteter for de vel 2000 publikummer.

Bedrifter i Innlandet

Nek AS, Årnes

Gudbrandsdalsløpet 2016

Gudbrandsdalsløpet ble i år arrangert for femte gang, og i år resulterte dette i ny deltakerrekord. Gudbrandsdalsløpet er en rundreise med veteranbiler i et av de flotteste kulturlandskap som Gudbrandsdalen og Norge har å by på.

Bedrifter i Innlandet

Varmehuset AS Lillehammer.

Kirkekonserter med GT-Sara, Akke og Kari

Gerd Thoreid eller GT-Sara er 92 år, men hun fortsetter som artist. Nå er hun med på lag med Arvid"Akke" Strand og Kari Ormestøyl og holder kirkekonserter.

Klokkesamling i Løten

Arne Haugbråten fra Våler var en uhelbredelig samler. Da han døde for et par år siden etterlot han seg blant annet 400 gulv- og veggklokker. Nå har arvingene åpnet utsalg på Løiten Brænderi.

Livet på Setra Del 3

Vi har besøkt Ellen Marie Tangen på Øverdalsetra i Sollia som driver stort med geiter og seterkafè.

Airplayin & Funderburk

Airplayin er et coverband for det amerikanske bandet Airplay, hvor David Foster, Jay Graydon og Tommy Funderburk spilte. Nå har de fått vokalisten Tommy Funderburk over for å opptre med Airplayin.

Livet på setra Del 2

I Livet på setra del 2 har vi besøkt Prestmosetra på Bjønnstulen i Sør-Fron, og Bø Setra i Øksendalen i Ringebu.

Flyshow på Frya

Lørdag 27.august var det Flyshow på Frya flyplass arena og mange hadde møtt opp for å få med seg showet under den solfylte og blåe himmelen.

Livet på Setra Del 1

En serie på tre deler om Seterdrift før og nå. Vil setringen overleve eller er dagens seterdrivere de siste?.

Tømmerstock 2016

Tømmerstock 2016 samlet rundt 7000 mennesker over den tre dager lange festivalen. Nytt av året var en egen festivalkveld torsdag spesielt for ungdom.

Hengekøye-festivalen 2016

Hengekøye-festivalen på Gamle Stølen samlet folk i alle aldere, selv om det var regnvær.

Jakt og fiskedager i Elverum 2016

De nordiske jakt- og fiskedagene i Elverum ble arrangert for 54. gang , men arrangementet er så mye mer enn bare jakt og fiske.

Eftasblues på Kulturpuben - Gamle Lillestrøm

Eftablues har blitt et populært tilbud i Lillestrøm. Dette er et gratis tilbud. På sommerhalvåret kan publikum nyte bluesen utendørs. Høst og vinter holdes konsertene inne på Kulturpuben.

Ny Klatrepark

Lilleputthammer har fått en ny aktivitet for barn, nemlig en populær klatrepark.

Kunstner Tore Hogstvedt

Tor Hogstvedt er en verdenskjent maler som nå får "Brobyggerprisen 2016" den 14.august. Bildene hans kan sees på Felix i Oslo fra 21.august .

Andrè Villa FMX Show 2016

Den 23. Juli i år tok André Villa med seg verdenseliten i FMX til Gudbrandsdalen og Fefor, der de ga publikum et actionfylt og familievennlig show.

Støa kanal 2016

Støa Kanal i Trysil ble bygget i 1855 for tømmerfløting, og denne historien er grunnlaget for - Et spell om Støa Kanal som arrangeres 12 - 14 august.

Carrol Juven

Carrol Juven er norskamerikaneren som har besøkt Norge 153 ganger som reiseleder for en rekke amerikanere til Norge. I 2015 fikk han kongens fortjenestemedlje for dette arbeidet.

Morokulien

På Morokulien grensa mellom Norge og Sverige har de merket stor handel av sultne og tørste nordmenn i sommer.Tollen har hatt mye å gjøre.

Mjøsen Lange

Vikingeskipet Mjøsen Lange ble bygd av Jacob Helset i Bjørkedalen på Sunnmøre. Skipet som til daglig blir brukt til roing, seiling og som "kulisse"/ blikkfang til ulike arrangementer fyller i år 20 år.

Grilleksperten

De fleste av oss har grillet nesten hver dag denne sommeren, men gjør vi dette riktig, og hva er forskjellen på grilling og barberque.

Artist Festivalen

8.juli ble det arrangert en festival for artister på Domkirkeodden i Hamar. Dessverre uteble det store publikummet.

Trekkspillfestival på Persmoen

For tiende gang arrangeres det Trekkspillfestival på Persmoen i Eidskog Kommune. Interessen er stor og campingplassen blir fort fylt opp av glade festivaldeltagere.

Dansefestivalen på SEL

I år er det 15 år siden Dansefestivalen i Sel ble grunnlagt, selv om sjefen selv Øystein Ulen arrangerte en mindre utgave av festivalen allerede et par år tidligere, og festivalen blir bare mer og mer populær.

Marianne Aunlie

Marianne Aunlie holder sommerutstilling på Ringebu Prestegård i Gudbrandsdalen.

Hotell Grisegod

Bakken Øvre i Løten satser på litt uvanlig hotelldrift på gården. Hotell Grisegod ble åpnet av selveste Landbruksministeren.

Bedrifter i Innlandet

Sagbakken Glass-Service AS.

Minneprogram Per Johan Skjærstad

Per Johan Skjærstad var skillingvise samleren som stod bak plateserien "Frem fra glemselen". Han døde i 2014, 64 år gammel, og i år ble det arrangert en egen minneutstilling på Klevfos Museum i Løten og en minnekonsert på Herredsvang med de fleste artistene Skjærstad har hatt samarbeid med.

Kongsvinger Golfklubb

Kongsvinger Golfklubb ble i 2015 kåret som Norges beste golfbane. I naturskjønne omgivelser og høydeforskjeller på de 18 hullene, er dette et eldorado for golfspillerne.

Kunstner Torbjørn Kvasbø

Den internasjonalt kjente kunstneren Torbjørn Kvasbø fra Venabygd i Ringebu vil neste sommer ha en egen utstilling i gammelfjøset på Prestegården i Ringebu.

Hamar Frisbee Club

Hamar Frisbee Club har 30 års-jubileum i år. De har Ankerskogen i Hamar som hjemmearena og de fostrer juniornorgesmesteren Kasper Skovly fra Stange.

Bedrifter i Innlandet

Høisveen Caravan.

Gudbransdal Gokart

Gudbrandsdal gokart er et helårsgodkjent gokartanlegg som ligger i Brauta på baksia mellom Fåvang og Tretten. Vi har vært med ansatte fra Gausdal kommune på gokartkjøring i naturskjønne omgivelser.

Multikulti 2016

Multikulti ble arrangert for fjerde året i Landsbyen Ringebu, og som alltid var det full oppslutning rund arrangementet i det fine sommerværet.

Heldige Olav

Olav Fossum fra Stange er samler og brukthandler som ser verdien i gjenbruk av det vi vanligvis kaster.

Alle kan hjelpe noen

Da Gro Byberg fra Ottestad var i India for 20 år siden fikk hun en spesiell god kontakt med 6 unge menn på en bibelskole. Dette skulle bli starten på noe større.

Per Johan Skjærstad utstilling

Frem fra glemselen eller skillingvise samleren Per Johan Skjærstad (1951 - 2014) har fått sin egen utstilling i arbeiderboligen på Klevfoss i Løten.

Konsert med Vamp

I tre år har Fåvang Musikkforening jobbet med å få med Vamp på en konsert i Fåvang og endelig skal de få spille spille med Vamp. Den Torsdag den 9.juni skal det skje, og nå ligger de i hardtrening!

Finnskogen Kro og Motell

Finnskogen Kro og Motell eller Tanken drives av Eva og Oddvar Neby. De har klart å få Svullrya i Finnskogen til å bli en turist magnet.

20 år med Vassendgutane

De populære Vassendgutane feirer i år 20 år. Vi traff de på Slobrua i Skarnes.

Fair Play Stampesletta

NFF vil gi mennesker med funksjonshemming mulighet til å være fysisk aktive, utvikle ferdigheter både fotballmessig og sosialt, samt få en identitet og tilhørighet i et sosialt miljø i fotballklubbene.

Storefjelltreffen 2016 Del 2

Storefjelltreffen er et årlig arrangement hvor folkemusikken blir satt i høysetet gjennom sosialt samvær og konkurransen i hele tre dager på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet.

Kjøpmann Bjørn Dahlen

Kjøpmann Bjørn Dahlen blir kalt han Bør av kundene. Han har drevet butikken i 40 år på Dalholen i Folldal.

Norsk Vegmuseum 2016

Norsk Vegmuseum er åpnet for sesongen, med blant annet utstillingen Racing, som tar for seg Norsk motorsports historie siden 1920 tallet. Nytt er også at Norsk Kjøretøyhistorisk Museum og Norsk Vegmuseum kan bli en enhet om kort tid.

Storefjelltreffen 2016 Del 1

Storefjelltreffen er et årlig arrangement hvor folkemusikken blir satt i høysetet gjennom sosialt samvær og konkurransen i hele tre dager på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet.

Droneri

Fotograf Vemund Hagen med fotoutstilling i Harpefoss Hotell i Gudbrandsdalen. Utstillingen viser et utvalg av bilder tatt med drone.

Gladere Barn

Vårmarkedet i Kongsvinger med prosjektet "Gladere Barn".

Dinoworld på Otta

Dinosaurene slo leir på Otta Amfi i forrige uke. Det var Dino Adventure som besøkte Ottabyen med sine mekaniske dinosaurmodeller, og show.

Tynset-kafè med sjel

Litt skjevt, gammelt og har sjel. Hjemmelaga bakst, kultur og håndverk. Bortistu-kafeen og den gamle garden på Neby har blitt et populært møtested i Tynset.

Vask og vedlikehold av sykkel

Sykkelsesongen er her, men før du tar sykkelen i bruk er det viktig med skikkelig rengjøring, og vedlikehold før du legger ut på veien.

Spira Studentspelemannslag fra Vinstra VGS

Folkemusikkelever fra Vinstra Videregående Skole på Vinstra hadde egen konsert under årets Storefjelltreff.

Torsk i Taklampa

Nå er`n Eldar klar med en ny sommerforestilling på Tjuvholmen Kro. Med seg har han Øystein Dolmen, kjent fra Knutsen og Ludvigsen. Dette blir garantert en latterbombe.

Brannvern

Det er tørt i overflata og brannvesenet i Hedmark og Oppland oppfordrer folk til å la være å brenne avfall, og heller kjøre hageavfall og lignende til gjenvinning.

Hundekjører Terje Dahlen

Terje Dahlen i Folldal har drevet med hundekjøring i mange år. Nå kan det være slutt. Det er de nye reglene for ferdsel i fjellet som gjør det vanskelig.

Bedrifter i Innlandet

Dekk Team avd. Furnes

Bygget eget trommehus på tunet

Kai Harald Skriubakken og kona Elisabeth bor i Baksia på Harpefoss, og her har de bygd eget trommehus på tunet for å få plass til tromme og perkusjon instrumentene som de har samlet opp igjennom årene.

Dale- Gudbrands Swingklubb

Dale-Gudbrands Swingklubb har tilbud for danseglade i alle aldre, og hver mandag kveld møtes de på Dale-Gudbrands Gard og arrangerer sosiale dansekvelder i et uformelt miljø for danseglade i alle aldre.

High School Musical

Premieren på High School Musikal er like om hjørnet, og det er høy aktivitet på prøvene i kulturhuset på Otta. Det er ungdommer fra hele Gudbrandalen som besetter rollene i musikalen.

MOT til å leve

For å møte ungdommen har MOT utviklet en filosofi for å gjøre det lettere å leve, å møte de problemer som livet kan gi.

Løten Nærstasjon åpnet

Løten Nærstasjon er for Løtenfolket et begrep. Nå er den gjenåpnet etter at den har vært stengt siden høsten 2015.

Møter våren med kamera

Danny Dale Cothren flytta fra California til Kvikne og ble helfrelst på fjell og norsk natur. Nå er han klar for å møte våren - med kamera.

Wave Camp Vågå

Drammen Seilflyklubb arrangerer i år Wave camp nummer 27 i rekken på Vågåvatnet i Vågåmo. Et 30 talls seilflyentusiaster fra både inn og utland deltok på årets camp.

Midtdalstreffen

Annen hver måned møtes psykisk og fysisk utviklingshemmede til sosialt samvær og dans på Midtdalstreffen i Dalegudbrand Pub på Sør-Fron.

Harpefossen Kraftanlegg

Siden 2008 er det foretatt oppgradering av 6 turbiner ved Harpefossen Kraftanlegg og de to siste blir avsluttet i 2016. Uten å bruke en eneste vanndråpe mer enn før øker produksjonen ved vannkraftverket med 2%, eller med forbruket til 450 husstander!.

Påske Magasinet del 2

Reportasjer fra påskefjellet i Hedmark og Oppland.

Påske Magasinet del 1

Reportasjer fra påskefjellet i Hedmark og Oppland.

Losna Isbane

Denne helgen var det sesongens siste mulighet til å boltre seg på glattisen på Losna Isbane på Tretten i Gudbrandsdalen.

Øver til Eagles konsert

Hamargruppa Einar Mowinckel Band som består av Tor Bekkevold, Rolf Løken, Svein Erik Haug, Peter Mykleset, Roger Nybakken, Walter Kavli, Anders Nordby og Morten Huse øver til Eagles konsert.

Erik Røsbak

Erik Røsbak er gullgrossist innen junior NM på ski med fire langrens gull fra 1966 til 1969. I år er det junior NM på ski på Gåsbu ved Hamar. Forberedelsene til mesterskapet er i gang.

Torger Iverstugun

Torger Iverstugun ble født i 1880 og døde i 1974. Han var en fremragende komponist og spillemann.Torger Iverstugun fikk Kongens Fortjenestemedalje i 1964 for sin innsats.

Bedrifter i Innlandet

Ringen Rehabiliteringssenter.

Brumunddal Atletklubb

Brumunddal Atletklubb arrangerte regionmesterskap i styrkeløft og benkpress. Verdensmester i benkpress Carl Yngvar Christensen var tilbake etter skade.

Hundekjører Keijo Korpela

Finlenderen Keijo Korpela fra fra Sør-Fron/Rendalen trener nå mot sitt siste langdistanseløp i hundekjøring, og setter sluttstrek i sin karriere etter årets Finnmarksløp.

Invisible Hero

Unge talenter fra Estland og Hedmark delte sine historier, drømmer og håp med publikum gjennom forestillingen Invisible Hero i Gamlebanken på Lillehammer under Ungdoms OL.

MS - Senteret Hakadal

Informasjonsfilm om MS-Senteret i Hakadal.

"Dovresange"

Bjørn Sigurd Glorvigen turnerer i disse dager sammen med Bjørn Kåre Odde på fele og Ådne Svalastog på trøorgel. På konsertene spiller de tradisjonell folkemusikk fra hans debutalbum «Dovresange».

Krigshistorisk formidlingssenter i Moelv

Krigshistorisk formidlingssenter i Moelv ble åpnet av Ringsaker historielag høsten 2015. Hensikten er å fortelle lokal krigshistorie fra andre verdenskrig til ungdommen.

Ungdoms OL 2016

Sammendrag åpningseremoni YOG.

Viking Arms

Nordisk mesterskap i håndbak ble arrangert på Fefor i Gudbrandsdalen 5-7.februar, der Sør-Frønningen Robert Stakston gikk helt til topps i mesterskapet.

Gudbrandsdal Leirskole på Fagerhøy

Gudbrandsdal leirskole på Fagerhøy har røtter tilbake til 1820, og er i dag en av landets mest moderne og populære leirskoler. Vi har fulgt en rekke elever fra Oslo på en helt vanlig leirskoledag.

Treskjæring

Hver onsdag kveld møtes 20 menn og noen kvinner til treskjæring i en tom sløydsal i Ottestad.

OL- ilden til Otta

I forbindelse med Ungdoms-OL 2016 Lillehammer, passerte OL-ilden Otta.

Bedrifter i Innlandet

PTØ Senteret Hamar

Lasskjørere 2016

Fron Lasskjørarlag legger nok en gang den 33o kilometer lange turen over fjellet til Rørosmartnan med skinn og mjøl.

Ungdoms-OL 2016

Ungdoms-OL 2016 arrangeres 12. - 21.februar i Lillehammer, Gjøvik og Hamar. 1100 deltagere deltar i 70 forskjellige øvelser.

Gåsbustua

Etter fem år uten aktivitet, er Gåsbustua ved Hamar i gang igjen etter at kokk Tonje Ofstad-Pettersen har overtatt. Hun driver selskaper og Catering fra Gåsbustua.

Vinterøvelse 2016

Hjelpekorpsene i Oppland er blitt innkalt til årets store vinterøvelse på Fagerhøy. Området mellom Skei og Gålå var oppholdsstedet for de 70 deltakerne fra Hedmark og Oppland i to dager i ekstrem vind.

Løten Nærstasjon

Gerd Sletmoen åpner den populære kafeen Løten Nærstasjon i slutten av februar. Nå er det hektisk aktivitet i lokalene med ombygging.

I skuggen ta krigen

Kvennstuguteateret setter opp "I Skuggen Ta Krigen" til sommeren. Et teaterstykke om hendelser under krigen i Vallset.

Skøytesporten blomstrer

Skøytesporten blomstrer fortsatt på Flatmoen i Sør-Fron, og rekrutteringen har tatt seg opp igjen de siste årene.

Ole Ivars slutter med plateinnspilling

Etter 36 album vil ikke Ole Ivars spille inn flere plater. Ole Ødegård og Arne Willy Foss mimrer gjerne over de 50 årene de har spilt sammen.

Fefor - Turneringen 2016

Fefor-Turneringen i curling ble i år arrangert for andre gang på Fefor. 21 lag fra fjern og nær, og TV Øst har fulgt Fefors eget lag Åsgårdsreie både før og gjennom deler av turneringen.

Rekrutering av unge skihoppere

Hoppsporten blomstrer i midt-dalen, men selv om rekrutteringa er god, er trenings fasilitetene for dårlige, men nytt hoppanlegg er endelig på plass i 2018.

Nyttårskonsert i Hundorp

Hundorp Musikklag arrangerte i år sin tredje nyttårskonsert. Denne gangen i sammen med Kvarts og en rekke andre gjester.

Elverum Mannskor Burgunderjakkene

Elverum Mannskor arrangerer “Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn” som er tittelen på den gedigne operaforestillingen.

Radioamatører

En gruppe radiointeresserte personer (radioamatører) med medlemmer fra Bjorli i nord til Gausdal i sør samles hver uke for å avholde medlemsmøter på Otta og Dombås.