Kontaktinformasjon

Daglig leder
Tone Sæbø;
Mobil: 95 97 92 19
Epost:

Ansvarlig Redaktør:
Jan Egil Løvbak 
Mobil: 90 74 75 47
Adresse: TV1-Øst, Hjellumveien 89
2322 Ridabu
Epost kontor:

Selger
Finn Erlandsen
Mobil: 90 24 09 34
Epost:

Videoarkiv 2017

Videoarkiver fra andre år:

Dokumentaren "Innblikket"

Advenstund med Ragnar Dyresen

Vi tenner det første lyset i adventsstaken. Dette er en serie på fireprogrammer hvor Ragnar Dyresen leser julefortelling av Alf Prøysen.

Mjøsjam på Gjøvik 1998

Tv-Øyeblikk fra Mjøsjam på Gjøvik i 1998. Gjøvik var og er kjent som musikkbyen rundt Mjøsa. Her har det blitt fostret mange kjente musikere gjennom tidene.

Kvakne Verden

Bjørn Kleiven fra Moelv i Ringsaker har skapt sin egen fantasiverden med en rekke personligheter han fremfører på scena. I sommer satte han opp revyen "Sommergla`skap" med Kvakne Nær-tv på Tjuvholmen.

Verdensmester i sauegjeting

Torbjørn Jaran Knive er verdensmester, europamester og norgesmester i sauegjeting, samt bonde og veterinær.

Væillsetrevyen 2017

Den tradisjonelle Væillsetrevyen har hatt prøver før start 3.november. Som vanlig inneholder revyen både lokale og nasjonale humoristiske innslag.

Kongens fortjenestemedalje til Marius Langberg

I en mannsalder har 82 åringen vært et forbilde, og en positiv forskjell i livet til mange barn og unge i Stange, både i skoleverket og i idretten

Bedrifter i Innlandet

Safepark Defender

GT Sara snart 90 år på scenen

Lørdag 23.september ble Gerd Thoreid eller GT-Sara hyllet av artister fra fjern og nær i Ullensaker Kulturhus på Jessheim.

Granly Stiftelse, for mennesker med utviklingshemming

Granly Stiftelse har tilhold på Kapp i Østre Toten, og er en ideell ikke kommersiell stiftelse som ble etablert i 1938. Dette er en av de eldste i sitt slag i Norge og grunnlagt etter Rudolf Steiner(1829-1910) sine tanker og ideer.

Mini-Matfestival i Kongsvinger

På Kongssenteret i Kongsvinger ble det 22. og 23.september, arrangert en Mini-Matfestival på barnas premisser og interesser.

Harley Davidson, Oslo

Norges største Harley Davidson selger, ligger i Oslo. Harley Davidson motorsykkelen fyller 115 år i 2018.

Geirr Lystrup - Lyden av Mjøsa

Geirr Lystrup har gitt ut en ny CD kalt "Lyden av Mjøsa". Som gjestevokalist har han med platedebutant Maren Aarskog fra Veldre.

Norway Cup 2017

Mia og Julia fikk i oppdrag å lage en reportasje fra Norway Cup 2017 for TVØst. De fikk blant annet møte de Nord Koreanske fotballjentene.

80 år på Hamar

Bjørn Kristen Ørbæk snart 80 år er en kjent hamarsing, musikklærer, debattant og musiker. Sammen med samboer på 82 år gir han ut CD som er kalt "80 år på Hamar".

Familiedag og Fiskesommer

Søndag 13.augustble det arrangert familidag og fiskesommer på Bæreia. Arrangør var KongsvingerJeger og Fiskerforening.

Operasanger Mikael Bratbost

Historien om Mikael Bratbost (1860 - 1904) er eventyret om gjetergutten fra Kvikne som internasjonal operasanger. Han ble oppdaget av kong Oscar II, som sørget for utdanning og la grunnlaget for en stor karriere.

NM på Atlungstad GolfBane

Fra 3. - 6. august ble det arrangert NM i Golf for herrer og damer på Atlungstad GolfBane i Stange. I alt 120 spillere deltok på årets NM.

Norges eldste supporterklubb

Kongsvinger har landets eldste supporterklubb som følge laget i tykk og tynt. Med egen pub på Gjemselund Stadion varmer de gjerne opp før alle hjemmekamper. De feirer 40 år i år.

Norsk Schæferhund Klub

Norsk vinner for schæferhund ble arrangert på Maura i Akershus. 200 hunder konkurrerte i klassen peneste hund og 40 hunder deltok i lydighet.

Dansefestivalen i Sel 2017

Den årlige dansefestivalen på Sel i Gudbrandsdalen samlet nok engang flere tusen mennesker til fest og moro.

Gitarbygger Husmoen

Gitar byggeren Øystein Husom i Lillehammer, har hatt suksess med sine gitarer. Flere kjente musikere i både inn- og utland har kjøpt gitarer av Husom.

Skarnes Lekeland 2017

Flere har besøkt de mange aktivitets plassene i Innlandet. På Skarnes Lekeland har barn og unge boltret seg i over 30 år.

Kjærlighet på pin(n)e

For fjerde året på rad sørger turnekompaniet for lystige og humoristiske aftener med shakespearsk påvirkning. Dette skjer på Atlungstad Brenneri i Stange fram til begynnelsen av juli.

Jan Øvland på Kaffka Gjøvik

Jan Øvland er tilbake på Kaffka i Gjøvik etter 27 år.

Byfesten i Lillestrøm 2017

For 20 gang ble byfesten arrangert i Lillestrøm. Folk fra fjern og nær besøkte den fire dagers lange festen. Her var det musikksjangere som pop, rock, jazz, korps, kor og visesang. I tillegg til lekepark og tivoli for barn.

Fire Fighter

På Kongsvinger festning ble det lansert en ny type brannslokkemiddel. Fire Fighter er et skumbasert produkt som slukker og kjøler ned brannstedet uten at man får en re tenning av brannen.

Myggmuseet i Lillestrøm

Myggen har fått eget museum i Lillestrøm. Selv om myggen er en plage, så priser de fremmøte myggen, for den hører sommeren til.

Finnskog Mart`n 2017

På Finnskogen Kro og Motell, også kalt "Tanken", ble det i pinsen arrangert Mart`n for 13 gang. Selv on været ikke spilte på lag, så var de 60 salgsbodene flittig besøkt.

Bør Børson jr

Nå har Kvennstugu teateret satt opp den største produksjonen syngespillet "Bør Børson Jr." Syngespillet er omskrevet til lokale forhold.

Bajas og Kesia

Hunden Bajas ble født inn i et helvete hos en dyremishandler, flere av hundene ble avlivet, men Bajas fikk leve. Han ble plassert hos Kesia Gautun . Sammen har de trent seg opp til å delta i EM i aquility.

Tøri Svendsen MMA

Tøri Svendsen fra Hønefoss er tre-barns mor, langt oppe i 40 årene og har trent seg opp til å bli en atlet. Nå har hun hatt sin første kamp innen MMA - og vant.

Hønefoss Revyen 2017

For 18 gangen ble den alltid kritiker roste Hønefoss Revyen arrangert. Revyen har samlet opptil 15000 publikummer hvert år.

Jørn Didriksen

Jørn Didriksen er forfatter og olympier, nå har han gitt ut sin sjette kriminalroman "Konto til avdøde". Nå jobber han med sin syvende bok.

Hedrer Sven Erik Magnusson

Lasse Johansen har spilt inn signatur låta til Sven Erik Magnusson på norsk, "Så många Mil, Så många år" med norsk tekst av William Kristoffersen.

Jakthundutstillingen 2017

7.mai ble det arrangert jakthundustilling for de tre hunderasene Elghund, Harehund og Fuglehund. Dette ble avholdt på Politihøgskolens område på Sæter ved Kongsvinger.

Vårmarken 2017

Vårmarken i Kongsvinger ble arrangert for første gang i 1917. I år er dette 100 år siden.

Jan Øvland

Jan Øvland er musiker, komponist og tekstforfatter, han er rammet av MS som han fikk for 25 år siden. Hans Bror var også rammet av sykdommen og døde for 2 år siden.

Storefjelltreffen 2017 Del2

For tiende gang arrangeres Storefjelltreffen. Gammeldans og folkemusikk har vært tradisjon på Storefjell Resort Hotell gjennom mange år. Del2.

Storefjelltreffen 2017 Del1

For tiende gang arrangeres Storefjelltreffen. Gammeldans og folkemusikk har vært tradisjon på Storefjell Resort Hotell gjennom mange år. Del1.

Cars and Coffee Kongsvinger

Hvert år samles bilentusiaster i Kongsvinger. Cars and Coffee arrangeres for andre gangen på Møller Bil sitt område.

Tømmerstock 2017

Den fjerde Tømmerstock festivalen arrangeres 22.-24.juni i Brumunddal. Nytt av året er et nært samarbeid med Brumunddal Sentrum AS og kommunen.

Frem fra Glemselen kap 22

Etter 43 år utgis det siste kapitelet i serien Frem fra Glemselen. Dermed er ringen sluttet for arbeidet visesamleren Per Johan Skjærstad har gjennomført siden 1970 årene.

Stensåsrenna

Arne Erik Monsrud fra Løten er historisk interessert i å bevare minnene om Stensåsrenna. Det var hans bestefar og far som har arbeidet på denne tømmerrenna.

Påskelam i Alvdal

Påskelam har blitt en tradisjon for mange. Hos Jo Agnar Hansen i Alvdal betyr sen påske forberedelse og oppstart av årets lammesesong. På garden Tronslien venter de over 800 lam!.

Bokloftet

På Bokloftet på Løiten Brenneri finner du mange skatter av bøker du sjeldent finner ellers hos bokhandlere. Er du ute etter påskekrim, finner du det her.

Løiten Lys

Lysestøyperne ved Løiten Lys har travle dager før og under påsken. I alle høytider brukes mye lys. Det produseres nærmere 70 tonn i året ved Løiten Lys.

Bedrifter i Innlandet

Din List AS

Kurdisk Nyttår

Kurderne i Hamar området feiret Nyttår mandag 20.mars. Med bål og dans. De håper en gang i fremtiden å få tilbake sitt land Kurdistan som er okkupert av Iran, Irak, Syria og Tyrkia.

Kvakne Nær-TV

Kvakne Nær-TV går nå til scenen på Tjuvholmen Kro på Hamar i juni 2017. Her næter vi flere av figurene til Bjørn Kleiven. Programleder blir Erik Wold, kjent fra debatt programmer på Nrk.

Kunstneren Finn Aage Andersen

Han Fylte nylig 80 år Hamar kunstneren Finn Åge Andersen. Han har hatt til sammen et femtitalls separat og kollektivutstillinger. Nå har han utstilling i Sagblad fabrikken på Hamar.

Tegnefilmen Troll

Historien fra trollriket Ervod koster rundt 120 millioner norske kroner. Problemer med finansiering har gjort at drømmen om denne tegnefilmen har vært et mareritt, men nå er den endelig fullfinansiert. Premieren vil bli høsten 2018.

Eagles Konsert i Elverum

Hamarbandet Einar Mowinckel Band har øvd på et 30 talls Eagles låter, og holder konsert i Elverum Kulturhus torsdag 2.mars.

På sykkeltur til fjerne himmelstrøk

Den 62 år gamle Løten-mannen Ole Iver Morthov er glad i å sykle og å reise. Han har hatt flere sykkelturer til fjerne himmelstrøk.

"Finnskogen Kro og Motell da og nå"

Svullrya i Grue Finnskog har ca. 200 innbyggere, her ligger Finnskogen Kro og Motell . Betjeningen og driverne jobber iherdig med å få driften til å gå, og de har lyktes med dette. Bak seg har de en interessant historie.

Nærradiogründeren

30 år gamle Bjørn-Martin Brandett fra Flisa er i dag eier av over 7 nær-radio stasjoner i Østlandsregionen. Han starta som utplassert skoleelev ved Solungen P5.

Bedrifter i Innlandet

AutoClean, Elverum.

Ny Forskerdager i barnehagen

Barna i Jønsrudløkka barnehage i Hamar har hatt forskerdager, hvor de har fått svar på mange ting de har lurt på..

Bedrifter i Innlandet

SafePark Defender.

Ny Frem fra glemselen

Kapitel nr. 22 av plateserien "Frem fra Glemselen" blir spilt inn i disse dager. Vokalistene er som før Rita Engebretsen og Helge Borglund. Utgivelsen er i mai 2017.

Åpen Skole

Sentrum Videregående Skole i Kongsvinger har avholdt åpen skole. Her var vordende elever fra ungdomsskole, foreldre og andre interesserte invitert.

Ny sentrumsleder i Hamar

Anne Dobloug er ansatt som ny sentrumsleder i Hamar. Hovedoppgaven blir å få flere butikker til å etablere seg, og at folk handler mere i Hamar sentrum.

Allround VM 2017

Vikingskipet i Hamar er klare for Allround VM på skøyter 4. - 5. mars etter oppgradering av både banedekke og utstyr i 2016. Her håper de på rekord-is.