Kontaktinformasjon

Ansvarlig Redaktør:
Jan Egil Løvbak 
Mobil: 90 74 75 47
Adresse: TV1-Øst, Hjellumveien 89
2322 Ridabu
Epost kontor:

Selger
Finn Erlandsen
Mobil: 90 24 09 34
Epost:

Selger
Einar Ellingsen
Mobil: 45 21 66 14
Epost:

Journalist
Ivan Hagen
Epost:

Journalist
Maurits Opsahl, Gudbrandsdalen og omegn.
Mobil: 97 54 43 17
Epost:

Videoarkiv 2019

Videoarkiver fra andre år:

Aamir Javed Sheik

Aamir Javed Sheik regner seg som nordmann men er født i Pakistan. Høyrepolitikeren fra Oslo har et verdensomspennende nettverk og er grunnleggeren av den etterhvert så kjente 14 auguts-kommteeens Brobyggerpris.

Morten Wold, Stortingsrepresentant fra FrP

Morten Wold er stortingsrepresentant for FrP fra Buskerud. Han er Stortingets andre visepresident. Sammen med stortingspresidenten og de øvrige fire i presidentskapet styrer han debattene i nasjonalforsamlingen.

Oddvar Nygård 100 års jubileum 2019

I år er det 100 år siden trekkspiller, komponist og spelmann Oddvar Nygård fra Sør-Fron ble født. I den forbindelse åpnet de sist fredag en utstilling om Oddvar Nygård i biblioteket i Sør-Fron .

Norwegian Horse Festival 2019

Norwegian Horse Festival 2019 som arrangeres 20.2 til 24.2 blir det største heste arrangementet i Norge noensinne. Du kan følge arrangementet på TVØst direkte.

Verdens første 25 tonns el-gravemaskin

Eivind Hafslund i Pon Equipment har bygget verdens første 25 tonns el-gravemaskin.

Barneverksted i Lillehammer

Søndag 4. februar startet Lillehammer Kunstmuseum med åpent verksted for barn, som vil arrangeres hver søndag fremover. Hele 150 besøkte museet denne dagen og verkstedet yret av liv og kreativitet.

Lillehammer Cup 2019

Lillehammer Cup i fotball er en stor innendørsturnering for aldersbestemte lag som arrangeres i Håkons Hall, Kristins Hall, Jorekstadhallen, Kringsjåhallen.

Jujutsu Lillehammer

Endelig har Brasiliansk Jiu Jitsu kommet til Lillehammer.

Krava Maga Seminar

Krav Maga er ikke en kampsort men en isralesk selvforsvarsgren. I Bjølsenhallen hadde Krav Maga sitt årlige januar seminar med gradering og over 100 deltakere fra hele landet.

Kulturminnemidler til Doknes

Våningshuset på Doknes er oppført på 1700 tallet. Bygningen som er registrert som et svært viktig kulturminne i Ringsaker kommune, blir nå tildelt statlige midler til istandsetting.

Eidsivakarusellen 2019

SøreÅL IL og Lillehammer Skiklub fortsetter det gode samarbeidet og arrangerer i fellesskap Eidsivakarusellens lysløyperenn også i 2019.

MMA Lillehammer

Dette er MMA (Mixed Martial Arts). MMA (Mixed Martial Arts) er en fullkontakt-kampsport som tillater flere stilarter og teknikker. Noen eksempler på stilarter som benyttes er Boksing, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Thaiboksing, Kickboksing og Wrestling.

Jan Gisle Berger

Jan Gisle Berger hadde stive og vonde legger, noe som gjorde at han hele tiden fikk avbrekk i løpstreningen. Han ble så lei at han lagde sitt eget massasjeapparat - og det funket.

Brumunddals tårnet

Dag Kåshagen, Oppland Friidretskrets og Kari Liberg, daglig leder Wood Hotel Brumunddal, vil arrangere trappeløp i Brumunddals tårnet i 2019.

Erik Sønstelie

Erik Sønstelie har vært redaktør i Oppland Arbeiderblad i et snaut år. Mannen, som har jobbet i Skandinavias største media hus, har klare mål og meninger med jobben han gjør på Gjøvik.

Skøyteløper Didrik Eng Strand

Han er spådd en strålende fremtid som skøyteløper, Didirik Eng Strand, som satte norsk rekord på 500 meter skøyter for aldersklassen med fantomtiden 40,63. Vi møtte han i Vikingskipet en treningskveld.

Hundekjører familien

Dette er familien Boysen Hillestad fra Gåsebu ved Hamar. Alle i familien er verdensmestere og Europamestere i hundekjøring. De lever et hektisk liv med 28 hunder.